Autor Temat: Muzyka  (przeczytany 14527 razy)

Luxis

• Gość
Muzyka
« Nie, 16 Mar 2008, 17:18:42 »
Zgadza się, Doda chyba tylko sporadycznie zasiada do studia, wydaje single żadziej niż raz na rok :/ faktycznie zapowiadała już we wrześniu w Sopocie teledysk do To jest To  i ... nic, teraz pewnie latem będzie nowy singiel dopiero, bo ona tylko na lato wypuszcza singe niestety :/ (dziwie sie, że jej wielka wytwórnia się nie burzy...)

Goku

• Gość
Muzyka
« Pon, 17 Mar 2008, 19:15:15 »
Cytat: "maniakTV"
Doda kipła po rozstaniu z Lubertem, który zresztą lansuje zespół Video i ich bardzo fajny kawałek 'Bella' (wokalista: Wojtek Łuszczykiewicz - ''Dwa Światy''). Doda nie jest gwiazdą muzyki, jest gwiazdą ''robienia wokół siebie SHOW''. ;):)

Co to to nie. Ta piosenka zespołu Video jest według mnie beznadziejna i już wolę Dodę. Ona chociaż na pierwszej płycie miała fajne piosenki (uwielbiam "Dzieci Ziemi" i "To Ty") na drugiej już takie bardziej przeciętne (chociaż były też nawet fajne np. "Dżaga") i dopiero na Ficce kiedy Lubert jeszcze był w zespole wszystko się rypło, kawałki Virginu stały się baaaardzoooo komercyjne i popowe, Dodzie odbiła woda sodowa do głowy, a od tej pory zespół był kojarzony głównie z beznadziejnym "Znakiem pokoju" czy "Dwiema bajkami"... O nowej płycie Dody już wspominać nie będę, bo to już jest szczyt kiczu, różu, "słitu"(przy okazji shitu) i czego tam można jeszcze było dopchać.

Off-line Kuba 942

• Spec
  • *
Muzyka
« Nie, 27 Lip 2008, 23:37:48 »
Ostatnio często słucham Wet Fingers feat.Norbi-Kobiety 2007,piosenka jest z zeszłego lata,i dla mnie jest taka fajna na wakacje,albo MacFly-Deep (Radio Edit),bardzo fajna skoczna piosenka.Na wakacje fajny też jest Waterman,Olav'a Basoskiego.Już od dłuższego czasu lubię posłuchać The Devil,Kasi Novej.
A ostatnio podobają mi się też:
DJ Remo-Eo Ea
Kate Ryan-Ella Elle L'a
Velvet-Don't Stop Moving
Jakarta-One Desire

Off-line Kuba 942

• Spec
  • *
Muzyka
« śro, 19 Lis 2008, 22:21:11 »
Ostatnio:
Eric Prydz - Pjanoo
Fort Minor - Remember The Name
Junior Jack - Stupidisco (Dear Me)
I taka fajna piosenka tylko nie znam tytułu, ostatnio jest "wypełniaczem' w ImprEsce w radiu Eska

adas22

• Gość
Muzyka
« Czw, 27 Maj 2010, 13:19:54 »
Od kilku dni leci u mnie tylko Depeche Mode