Autor Temat: Surowi rodzice  (przeczytany 1119 razy)

Off-line Leon Zawodowiec

• Ultimate Guru
  • *
    • http://www.reality-tv.pl
Surowi rodzice
« Wto, 10 Sty 2012, 15:44:25 »

Off-line Leon Zawodowiec

• Ultimate Guru
  • *
Surowi rodzice
« Czw, 09 Lut 2012, 14:16:12 »
Wiosenna ramówka TVN: "X Factor 2", "You Can Dance 7", "Kuchenne rewolucje 5" i "Surowi rodzice"
http://www.reality-tv.pl/2012/02/09/wiosenna-ramowka-tvn-x-factor-2-you-can-dance-7-kuchenne-rewolucje-5-i-surowi-rodzice/

Off-line chatiflatt

• Ultimate Guru
  • *
  • Fall In Love
Surowi rodzice
« Wto, 14 Lut 2012, 00:19:57 »
Licencja zakłada wysyłkę nastolatków do innego kraju na innm kontynencie. Ale co zrobiła TVN? Wysłała nastolatki "na drugi koniec Polski".

:ubaw: :ubaw:
"A jeśli Polska to ta ojszczana klapa..?"
Adam Miauczyński

Off-line Toni

• Ultimate Guru
  • *
Surowi rodzice
« Wto, 14 Lut 2012, 07:55:56 »
Kryzys jest wszędzie. :) Z drugiej zaś strony bardziej mi się podoba resocjalizacja w naszym kraju.
Tylko najlepiej jak ktoś z Małopolski na Śląsk nie pojedzie tylko np na Podlasie.
Co do godziny emisji programu czyli niedziela godz. 20:00 uu moim zdaniem nie ciekawe posunięcie.
Bardziej podobałby mi się nadal w tym czasie program typu show. X Factor mógłby spokojnie zostać a surowych
dać np na niedzielę na 18:00 (Milion w minutę gdzie indziej) no albo 17:00.
Zobaczymy moze okaże się to dobra zmiana.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Off-line bobaas

• Początkujący
  • *
Surowi rodzice
« Wto, 14 Lut 2012, 11:19:56 »
Chatiflatt jak sobie wyobrazasz wyslanie jakiegos bachora do innego kraju jak u nas 3/4 ludzi nie zna innego jezyka niz polski a i z tym maja problemy?

Off-line podmark

• RS-Fan
  • Ultimate Guru
  • *
Surowi rodzice
« Wto, 14 Lut 2012, 15:42:54 »
Program będzie przypominał "Czystą chatę" z TV4 - tu także rozdmuchane będą błahostki. W końcu Polacy lubią podglądać innych i cieszyć się z nieszczęścia sąsiadów, ale za nic w świecie nie pozwolą, by ich nieudolność w wychowaniu dzieci wyszła na światło dzienne - a już na pewno nie na taką skalę.

Więc albo to będą błahe problemy typu nastolatek śpi do 12 i nie pomaga w pracach domowych swojemu młodszemu rodzeństwu, albo będzie jak w "Superniani" - najpierw zapłacą rodzinie, żeby udawali, że mają w domu ćpuna-gwałciciela królików, a następnie dopłacą, żeby na koniec powiedzieli, że "Poszedł na odwyk, jest grzeczniejszy i nie krzywdzi już zwierzątek. Przerzucił się na ludzi"  :los:

Off-line Phil

• Średniozaawansowany
  • *
Surowi rodzice
« Wto, 14 Lut 2012, 17:32:24 »
Podmark, masz absolutną rację. Znając nasz naród to rzeczywiście program może osiągnąć dobre wyniki. Sądzę, że umieszczenie go w niedziele o 20:00 nie jest najgorszym pomysłem.
żeby na koniec powiedzieli, że "Poszedł na odwyk, jest grzeczniejszy i nie krzywdzi już zwierzątek. Przerzucił się na ludzi"  :los:
Bardzo możliwe, że tak właśnie będzie :D

Off-line Katraaaa

• Debiutant
  • *
Surowi rodzice
« śro, 15 Lut 2012, 16:49:30 »
u nas reality show raczej się nie sprzedaje , przynajmniej nie na dłuższą mete.

Off-line Phil

• Średniozaawansowany
  • *
Surowi rodzice
« śro, 15 Lut 2012, 17:49:27 »
Zależy jaki reality-show. Popatrz np. na "Kuchenne Rewolucje". Cały czas program notuje doskonałe wyniki oglądalności.
"Surowi Rodzice" też mogą się polskim widzom spodobać.

Off-line Katraaaa

• Debiutant
  • *
Surowi rodzice
« Czw, 16 Lut 2012, 17:45:42 »
Nie oglądam tego programu , ale wierze na słowo.Zobaczymy jak długo pociągnie ten program - nie żebym źle życzyła. Jeśli "Surowi Rodzice" powstaną to  chęcią obejrzę , głównie dlatego że sama mam 3 dzieci i popatrze sobie jak inni sobie radzą :-)

Off-line Leon Zawodowiec

• Ultimate Guru
  • *
Surowi rodzice
« Wto, 27 Mar 2012, 10:23:48 »

Off-line chatiflatt

• Ultimate Guru
  • *
  • Fall In Love
Surowi rodzice
« śro, 28 Mar 2012, 14:40:06 »
Oglądałem tylko jeden odcinek. Pierwszy. Patriarchalny model rodziny promowany w programie kompletnie mi nie odpowiada jako widzowi, powiem więcej: prezentowany sposób "resocjalizacji" nastolatków stoi w opozycji do metod prezentowanych przez TVN w "Superniani", "I Ty możesz mieć superdziecko", "Świat według dziecka", "Na kłopoty: Zawadzka".

A do tego w niedzielę wieczorem oglądamy jak ojciec-tyran "resocjalizuje" nastolatka-psychola w systemie patriarchalnym, a w poniedziałek wieczorem TVN serwuje widzom, jak Woli śmieje się z Tysia, że "białko ścina mu się na twarzy" kiedy "tryska". Ramówka kompletnie bez pomysłu. Nie wiem, kto co komu zrobił (lub na co "trysnął", używając języka Woli) w TVN, żeby tak różne formaty połączyć w jedną ramówkę, ale to się nie powiodło. Ja obecnie w ogóle nie oglądam TVN. Tylko "Prawo Agaty", bo jest zerżnięte z mojego ulubionego "The Good Wife"  :kreci:
Adam Miauczyński

Off-line Pudelek

• Moderator
  • Ultimate Guru
  • *
    • http://www.amazingrace.cba.pl/
Surowi rodzice
« Nie, 08 Kwi 2012, 21:05:03 »
Dziś obejrzałem odcinek.
Ten program jest zupełnie nieprzekonywujący!
Surowi rodzice to prości ludzie, którzy myślą, że jak trochę pogadają i zagonią do pracy to po tygodniu dojdzie do przemiany!
W ciągu tygodnia każdy może mieć chwilę słabości i pokazać się z innej strony. No i właśnie te chwile nastolatków pokazano. Jeszcze tylko końcówka; rzewne spotkanie z rodzicem by wszystko wygląda cacy.
Tylko czy ktoś się przekonał/nabrał?
Nie dziwię się, że z kamerą nie wracają po kilku tygodniach.

Off-line Damian

• Guru
  • *
  • Big Brother Fan
Surowi rodzice
« Nie, 08 Kwi 2012, 22:17:35 »
Odgrywanie szopki przed kamerą. Młodzi chcieli mieć jak najszybciej nagrywanie za sobą, więc udali na te kilka scen bardzo przykładną młodzież. Kolejny sztuczny program.

Off-line chatiflatt

• Ultimate Guru
  • *
  • Fall In Love
Surowi rodzice
« Wto, 10 Kwi 2012, 02:25:02 »
Obejrzyjcie poprzedni odcinek. Hardcore.
"U nas w domu kontrolujemy naszym dzieciom komórki, czytamy sms-y i sprawdzamy, do kogo dzwonią"
Adam Miauczyński